Är du i behov av najtråd, så kan du skaffa bra najtråd via ergofast. Hos dem finns denna i flera utföranden:

  • Obehandlad
  • Elgalvad
  • Rostfri
  • Plastbelagd

Fördelen med denna najtråden är att den fungerar utmärkt med ergofasts enkeltrådmaskiner som till exempel deras MAX RB398S. Även om najtrådar används inom olika arbeten, så är det även en tråd som kan användas till annat. Så kallad luffarslöjd är till exempel något som den används flitigt till. Det finns många fördelar med denna sorts tråd, om man jämför den mot vanlig ståltråd. Den är mer lättjobbad samt att den även är mer flexibel. Man kan säga att ståltråd är en billig kopia av najtråden.

Hitta olika najtrådsvarianter

Ergofast har en bra najtråd, som är på 0,8 mm. Den passar bra för deras olika MAX enkeltrådsmaskiner så väl som att den även passar för deras andra första generationens MAX najmaskiner. Ergofast är ett företag som har en hel del bra produkter att erbjuda. Till exempel så har de egna infästningslösningar samt andra smarta produkter, som alla är säkra och ergonomiska. Företaget grundades som Gothia Fästteknik AB under 1992. Två år senare, 1994 påbörjades ett samarbete med MAX. Det var även då som detta företag fick uppdraget att sälja den patenterade Najmaskinen i Sverige.

Företagets verksamhet har sedan dess växt sig större och idag är deras namn Ergofast AB. Bland deras produkter kan du bland annat hitta MAX luft-, gas- och batteridrivna handverktyg, installationssystem, förbrukningsmaterial och mycket mer. Besök gärna deras sida för att läsa mer om alla deras produkter.